Career

Zeven redenen waarom sales bij PEAK-IT een feestje is

Heb je onze vacature voor Accountmanager gezien, maar toch nog twijfels? Lees dan snel deze zeven redenen waarom sales bij PEAK-IT een waar feest is.

1. Unieke en eigenwijze salesstrategie

Uiteraard kan ik hier niet te veel over uitwijken, maar wij hanteren in ieder geval niet die saaie standaard salesstrategie. Dus weg met die KvK-lijsten, het eeuwige koffieleuten en het stalkgedrag. Wil je toch meer weten over onze strategie? Maak dan gerust een afspraak met me en ik vertel je graag meer!

2. Persoonlijke ontwikkeling en doorgroeimogelijkheden

Binnen een salesfunctie leer je veel waar je niet alleen op dat moment, maar ook in de rest van je carrière veel aan hebt. Natuurlijk is het punt over ontwikkeling en doorgroeien er een die vele organisatie benoemen. Alleen doen wij het net even anders. Naast dat je jezelf leert kennen en groeit, maak je ook een ontwikkeling door op het gebied van de functie-inhoud als diensten, markten en type klanten. Daarnaast is het zo dat als jij jezelf blijft ontwikkelen en blijft presteren, je de kans krijgt om door te groeien. Dit kan verschillende kanten op. Je kunt namelijk doorgroeien richting leidinggevende of juist richting de meer IT-inhoudelijke dienstverlening. Ook dit vraagt weer om nieuwe salescompetenties, waardoor je altijd blijft leren en ontwikkelen.

3. Vrijheid in het opbouwen van je eigen business

Als Accountmanager krijg je alle vrijheid van de wereld. Dit neemt dan ook een stukje verantwoordelijkheid met zich mee. Jij bent namelijk verantwoordelijk voor het opbouwen van je eigen ‘toko’. Het is jouw business, maar natuurlijk krijg je wel hulp van collega’s of kun je verscheidene (sales-)trainingen en cursussen volgen.

WERKEN BIJ PEAK-IT
Wil jij samen met een ambitieuze groep mensen meewerken aan het hart van een organisatie? Bekijk dan snel onze vacatures!
BEKIJK ALLE VACATURES

4. Perfecte werk-privé balans

We willen dat je het beste uit jezelf haalt, maar vragen absoluut niet dat jij tot in de late uurtjes doorgaat. Zo heb je bijvoorbeeld ook de mogelijkheid om 32 uur te werken, dus een papa- of mamadag is bij ons ook echt geen probleem!

5. Successen worden groots gevierd

Ondanks dat wij geloven in intrinsieke motivatie is het wel heel lekker dat je ook flink beloond wordt met een goede bonus. Daarnaast vinden we het belangrijk om successen samen te vieren. Dus heb je een mooi resultaat behaald? Houd dit dan niet voor jezelf, maar deel het vooral met je collega’s. Bovendien hebben we twee keer per jaar een sales kickoff naar bijvoorbeeld Ibiza of De Vrienden van Amstel Live. Daar draagt jouw succes ook zeker aan bij!

6. De dynamische combi van IT en Sales

Dankzij jou hoeven onze klanten niet bang te zijn dat hun IT-infrastructuur platligt en zij hun business mislopen. Jij zorgt er namelijk voor dat zij voldoende IT’ers in dienst hebben en je denkt als een ware IT business partner mee hoe zij hun services toekomstbestendig maken. Zowel het salesvak als de IT zijn ontzettend dynamisch en innovatief. Wat het bij ons nog eens dubbel zo interessant maakt, is dat jij onze IT-professionals aan hun droombaan helpt! Hoe gaaf is dat dat je zowel de klant als een medewerker onzettend blij maakt?

7. Continue uitdaging

Sales is spannend. Iedere dag kom je weer nieuwe kansen en uitdagingen tegen. Geen dag is dan ook hetzelfde. Je ontmoet diverse mensen met verschillende behoeftes. Dit zorgt ervoor dat je creatief kan zijn in het bieden van oplossingen. Daarnaast word je altijd uitgedaagd in je doelstellingen. Lukt het deze periode weer om de resultaten te overtreffen? Dat blijft altijd een spannende vraag. Maar als het dan lukt om die toffe deals binnen te halen dan voelt dat …. (vul zelf maar in 😉)

Klinkt dit als muziek in je oren? Solliciteer dan snel op onze Accountmanagersvacature!

Topic