Career

Vijf redenen waarom je vol gas aan de slag moet bij PEAK-IT

Over een week is het zover: dan gaat PEAK-IT vol gas aan de slag! Durf jij op 3 oktober ook de race aan te gaan? Maar dan écht op snelheid? In mijn blog geef ik je maar liefst vijf redenen waarom werken bij PEAK-IT een ware kans voor je is!

1. Werken in een dynamische wereld

Allereerst kom je in een dynamische wereld terecht. In de IT-sector volgen technologieën elkaar in een rap tempo op. Zo zie je steeds vaker dat AI, robotisering en automatisering worden ingezet op de Servicedesk en dat de eindgebruiker alsmaar zelfstandiger op zoek gaat naar een oplossing voor zijn incident. Hierdoor kan jij je als specialist veel meer focussen op het oplossen van de complexe incidenten. Daarnaast kan je met je leidinggevende sparren over hoe de eindgebruiker nog beter bediend kan worden. Een leerzame en interessante wereld dus!

2. Je bent belangrijk binnen een organisatie

Jij als IT-professional bent onmisbaar op de werkvloer. Eerder schreef ik al over de onmisbaarheid van de Systeembeheerder. Zonder deze professional op de werkvloer, kan een organisatie op den duur niet meer functioneren. Wanneer er geen Servicedeskmedewerkers bereikbaar zijn, dan zijn de eindgebruikers in de aap gelogeerd. Denk maar eens aan gevallen waarbij zij inlogproblemen ervaren, niet meer in de mail kunnen of een bestand net voor een belangrijke deadline crasht. Dat wil natuurlijk niemand!

3. Certificeringen halen en cursussen volgen op onze kosten

Een andere reden om bij PEAK-IT aan de slag te gaan, is dat je op onze kosten belangrijke certificeringen kunt halen, cursussen en volledige opleidingen kunt volgen. Denk hierbij aan certificeringen als MD100 Modern Desktop Administrator (Windows 10) en ITIL 4. Daarnaast hebben we mooie programma’s samengesteld waarbij je versneld kunt doorgroeien naar Systeembeheerder of een IT-managementrol kunt vervullen.

WERKEN BIJ PEAK-IT
Wil jij samen met een ambitieuze groep mensen meewerken aan het hart van een organisatie? Bekijk dan snel onze IT-vacatures!
BEKIJK ALLE VACATURES

4. Werken voor diverse opdrachtgevers

Een van de voordelen van detachering is dat je in de meest uiteenlopende functies bij diverse organisaties kan groeien. Van Servicedeskmedewerker bij een bekend kledingmerk tot een Java Developer bij Nederlands grootste financiële instelling. Bovendien kun je ervoor kiezen om door te groeien, verdiepen of specialiseren; alles is mogelijk! Je krijgt niet zomaar een baan, maar een carrière waarin jij je op zowel persoonlijk als professioneel vlak kan ontwikkelen.

5. De route naar jouw droombaan

Het uitstippelen van een route naar jouw droombaan is niet altijd gemakkelijk. Daarom krijg je bij ons een persoonlijke Fieldmanager, waarmee je samen de route naar jouw droombaan kan uitstippelen. Op basis van jouw ambities, stellen jullie jouw opleidingstraject en een persoonlijk ontwikkelingsplan op. Passend hierbij word je op verschillende opdrachten bij onze klanten geplaatst en kijken jullie welke certificeringen, cursussen en opleidingen er nodig zijn om jou de carrière te geven die je voor ogen hebt.

Heb ik je overtuigd? Bekijk dan snel onze vacatures! Wil je toch liever een keer met mij sparren over jouw mogelijkheden bij PEAK-IT? Neem dan gerust contact met mij op via de mail of telefoon!

Topic